Logo

» luxaflex prijzen

Het behoud en herstel strategieŽn van luxaflex prijzen het masterplan en het andere park-programma's, ontworpen door Louisville Metro, zijn in het proces van omkering van achteruitgang. Louisville zal dus krijgt het volledige voordeel van de Olmsted erfenis, terwijl aan de noodzaak voor de huidige en toekomstige recreatieve behoeften, door middel luxaflex prijzen van gevoelige ontwerp en de creatie van nieuwe faciliteiten die er geen gevaar voor de oorspronkelijke visie.
De uitbreiding van de erfenis Olmsted Parken 'in Groot-Louisville
De missie van de Louisville Conservancy is ook om de Olmsted erfenis uit te breiden in heel Groot-Louisville ten behoeve van de komende generaties, die kan een uitgebreide groene ruimte in Louisville 'De Stad van de Parken "De lange termijn visie van de burgemeester van Louisville in 2005 om van te genieten voortbouwen op de fundamenten vastgelegd dan 100 jaar geleden, is ervoor te zorgen, als de gemeenschap groeit, dat alle ingezetenen toegang tot hoogwaardige parken en open ruimte.
De levering mechanisme voor dit is een luxaflex prijzen belangrijke publiek-privaat partnerschap dat bestaat uit verschillende organisaties, waaronder Metro Parks, de Olmsted Parken Conservancy, Louisville Metro regering, 21e eeuwse parken (Een nieuwe non-profit organisatie opgericht om donaties voor grondverwerving aanvaarden en voor de ontwikkeling van nieuwe parken) en de Trust for Public Land, (een nationale non-profit  luxaflex prijzen een groep die werkt op het land te sparen voor het publiek om te genieten)
Dit partnerschap is samen te werken om drie grote projecten te verwezenlijken:
- Verwerven van grond die een nieuw samenhangend stelsel van parken geworden
- Maak een 100 mijl, groene lus en parcours rond de omtrek Louisville om met elkaar in verband zijn diverse parken en gemeenschappen, en de controle wildgroei, luxaflex prijzen (zoals een bruikbare groene)
- Investeer in het verbeteren van de bestaande parken.
Tot nu toe, de lokale overheid heeft uitgetrokken $ 20 miljoen over een meerjarige initiatief met $ 1 miljoen toegezegd in de begroting 2005-6. $ 38million werd beveiligd uit federale fondsen in 2005, en met eigen bijdragen, het totaal opgehaalde uiterlijk in december '05 was $ 60million. Het opzetten van de organisatie van de '21st Century luxaflex prijzen Parken 'heeft de aanvaarding van fiscaal aftrekbare giften.
Innovatieve Park Creation voor het herstellen,
luxaflex prijzen twee versterken en bewaren van luxaflex prijzen een betere toekomst voor alle
De stad van parken initiatief, terwijl zij doorgaans het verwerven van grond en de bouw van nieuwe parken, is ook van cruciaal belang, om te helpen met het 'herstellen, verbeteren en te bewaren' missie van de Conservancy. De Olmstedian 'Gebruiksgemak en toegankelijkheid' filosofie wordt voortgezet en dus uitgebreid hulp toegang tot de originele en nieuwe parken. De nieuwe parken kunnen worden ingebouwd in nieuwe eisen, luxaflex prijzen zoals state of the art faciliteiten skateboard en interactieve waterpartijen, in plaats van deze faciliteiten geperst in landschappen, die niet bedoeld waren om hen tegemoet te komen. 'Extreme Park' skateboard en fietsen park ligt op slechts een dergelijke voorziening, gelegen in het centrum van Louisville, een uitbreiding luxaflex prijzen van Waterfront Park een briljante dienst die is uitgegroeid tot landelijk bekende. Faciliteiten zoals fietsverhuur zijn in de nieuwe sites, waardoor bezoekers. De nieuwe Waterfront Park is een spannende verzameling van activiteiten, ecologie en ruimtes bij te dragen aan de rijkdom van luxaflex prijzen de verzameling Louisville's van de parken.
Waterfront Park heeft bijgedragen tot een jump-start het centrum. Meer dan $ 400 miljoen is geÔnvesteerd in de binnenstad langs de rivier gebied sinds 1994. Het park zelf kost £ 100 miljoen. Historische gebouwen zijn bewaard gebleven en opnieuw gebruikt in de ontwikkeling zone, met de geschiedenis en het karakter luxaflex prijzen van Louisville gerespecteerd als mensen opnieuw worden verbonden met hun water. Banen in dat gebied zijn gegroeid van 400 in 1986, meer dan 5.300. Metro Parks afdeling zijn het ontwikkelen van nieuwe parkways verdere verbindingen van de binnenstad toe te voegen aan de parken, waardoor de toegankelijkheid en het gebruik van het systeem. vroegtijdige luxaflex prijzen herkenning Louisville van de waarde van parken, het mogelijk heeft gemaakt om te stoppen, en dan achteruit de spiraal van verval, en deze bron reanimeren op grote schaal ten gunste van de stad. Daarbij heeft zij geholpen bij de voortzetting luxaflex prijzen van de stad vorm te definiŽren, de rijke eigen landschap te behouden en waarde van onroerend goed te verbeteren.
Louisville's Olmsted Parken en luxaflex prijzen Parkeerterreinen een unieke component aan het weefsel van de stad, draagt ​​bij aan de kwaliteit van leven voor alle burgers. De waarde van de duidelijk-geplande systeem van grote aangelegde parken met elkaar verbonden door bomen omzoomde parkways, en kleinere parken, speelplaatsen en luxaflex prijzen pleinen is groter dan ooit. Voor parken hebben de mogelijkheid om bijna elk aspect van het leven voor het individu en de gemeenschap in het algemeen te verbeteren.

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden


Copyright 2002-2019